OM STAKERIET

Hvor lidenskap for gourmetmat møter internasjonal inspirasjon.

VÅR HISTORIE

Altaskifer har dype røtter som går tilbake hele 800 millioner år. Denne naturlige skatten har spilt en viktig rolle i vårt lokalsamfunn og globalt. I Skiferstua, vårt eksklusive område med plass til opptil 25 personer, kan du dykke inn i historien. Utforsk våre fotografier, historiske verktøy og autentisk atmosfære for å lære om Altaskiferens fascinerende reise. Altaskifer er mer enn bare en stein – den er en del av vår historie og verdensdekorasjon.

Stakerne ved Altaelva

Stakerne, oppkalt etter sin spesielle evne til å manøvrere båter i Altaelva, har spilt en avgjørende rolle i elvens historie. Deres dyktighet i å navigere gjennom utfordrende stryk har bidratt til å bevare Altaelva som en verdenskjent lakseelv, hvor det også tas rekordstore laks med flue. Ikke minst er det et sted Norges konge besøker hvert år for å nyte elvens prakt.

velkommen til bords

TEAM Stakeriet

Vi er et internasjonalt team på Stakeriet, med en felles lidenskap for gourmetmat og en visjon om å kombinere nordiske ingredienser med internasjonal inspirasjon.

En del av æventyr

Æventyr er et fremragende destinasjonsselskap i Nord-Norge, dedikert til å tilby reisende en førsteklasses opplevelse i en av verdens mest fantastiske naturområder. Porteføljen vår inkluderer eksklusive, skandinavisk-inspirerte hoteller, ulike restauranter som serverer både norsk og internasjonal mat, samt nøye utvalgte, luksuriøse aktiviteter som er designet for å vise det beste av Nord-Norge.

Åpningstider

Tirsdag - Torsdag: 16:00 - 22:00
Fredag - Lørdag: 16:00 - 00:00

Kjøkkenet stenger 1 time før restauranten.

Ved å klikke på Registrer deg bekrefter du at du godtar våre Vilkår og betingelser
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Prøv vår nye meny
Les mer