OM STAKERIET

Hvor lidenskap for gourmetmat møter internasjonal inspirasjon.

VÅR HISTORIE

Altaskifer har dype røtter som går tilbake hele 800 millioner år. Denne naturlige skatten har spilt en viktig rolle i vårt lokalsamfunn og globalt. I Skiferstua, vårt eksklusive område med plass til opptil 25 personer, kan du dykke inn i historien. Utforsk våre fotografier, historiske verktøy og autentisk atmosfære for å lære om Altaskiferens fascinerende reise. Altaskifer er mer enn bare en stein – den er en del av vår historie og verdensdekorasjon.

Stakerne ved Altaelva

Stakerne, oppkalt etter sin spesielle evne til å manøvrere båter i Altaelva, har spilt en avgjørende rolle i elvens historie. Deres dyktighet i å navigere gjennom utfordrende stryk har bidratt til å bevare Altaelva som en verdenskjent lakseelv, hvor det også tas rekordstore laks med flue. Ikke minst er det et sted Norges konge besøker hvert år for å nyte elvens prakt.

velkommen til bords

TEAM Stakeriet

Vi er et internasjonalt team på Stakeriet, med en felles lidenskap for gourmetmat og en visjon om å kombinere nordiske ingredienser med internasjonal inspirasjon.

En del av æventyr

Æventyr er et fremragende destinasjonsselskap i Nord-Norge, dedikert til å tilby reisende en førsteklasses opplevelse i en av verdens mest fantastiske naturområder. Porteføljen vår inkluderer eksklusive, skandinavisk-inspirerte hoteller, ulike restauranter som serverer både norsk og internasjonal mat, samt nøye utvalgte, luksuriøse aktiviteter som er designet for å vise det beste av Nord-Norge.

Åpningstider

Tirsdag - Torsdag: 16:00 - 22:00
Fredag - Lørdag: 16:00 - 00:00

Kjøkkenet stenger 1 time før restauranten.

Ved å klikke på Registrer deg bekrefter du at du godtar våre Vilkår og betingelser
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.